Post by maconlaivama on Mar 11, 2022 22:57:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dropdom - Jewel Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dropdom - Jewel Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neobmedzené peniaze ▞▞▞
▞▞▞ Dropdom - Jewel Blast 2022 version ▞▞▞
Super
Zamrznutie reklamy. Už pár dní. Nedá sa hrať.
Pre mňa uspokojivá hra. Aj keď celkom nudné
Dobrá hra, ale veľa reklám
Príjemná hra môže byť náročná na získanie vysokého skóre. Zábavné však. Pokúsiť sa. Jediným nepríjemným kúskom je reklama 5 až 30 sekúnd na konci každej hry, ani reštarty nepomáhajú. Hry ničia vždy reklamy, ale myslím, že preto sú zadarmo.
Zdá sa to tak jednoduché a základné, ale je to zložitejšie, ako by ste si mysleli.
Naozaj zábavná hra, niečo, čo som ešte nevidel... by bolo viac hviezdičiek, ale pridanie po každej úrovni je naozaj otravné... a vyskakovacie okno so žiadosťou o hodnotenie... vždy odo mňa stratí hviezdu. .
úžasné...veľa sa mi páčilo...veľmi dobrá a aktívna hra..vyzdvihne človeka a pohltí...dobrý pocit nudy..je vhodná pre všetky vekové kategórie od 18 do 70 rokov...odporúča sa na víkendy alebo pre prázdniny alebo prázdniny, aby som si užil veľa...čakám, až si zahrám znova.Bolo to úplne prvýkrát, čo som hral túto zaujímavú a zábavnú hru..a moje skóre nie je vysoké.Nabudúce, keď si túto hru zahrám, ukážem viac skóre.tentokrát ma bolelo zmrznuté rameno..po ošetrení laserom budem dobrý.
Zle naskriptovaná hra. Dostanete sa do bodu, kedy vám nahromadí 3 a 4 riadkové bloky a žiadne ťahy. Nestojí to za čas, hrozná slučka bez inovácií.
pohoda
Je to slušná hra, zábavná koncepcia, ale sú tu dva veľmi nepríjemné faktory. Prvým je hra, ak príliš dlho premýšľate nad ťahom, len vám povie najlepší ťah a neexistuje spôsob, ako to vypnúť. V hornej časti je tiež tlačidlo, ktoré vyzerá ako pohyb späť, ale skôr resetuje celú hru a vymaže vaše skóre – dokonca bez dvojitej kontroly.
Dropdom - brangakmenis Dėlionė dxh
Kedysi to bola zábavná hra, ale po pridaní nového konceptu neexistuje žiadny spôsob, ako dosiahnuť 3K a vyššie. absolútne žiadne kopance na hranie, prosím OPRAVTE TO.
Kedysi to bol zábavný zabijak času, ale teraz sú pridané nejaké skladačky a hlavná hra sa po minúte alebo dvoch stane nemožným, čo zničí celý zážitok.
Hrozné aktualizácie pre skúsených hráčov. Kým aktualizovali skóre, mohol som hrať niekoľko hodín a skórovať do 6 číslic. Moje najvyššie skóre je okolo 425 tisíc. Teraz, keď hrám niekoľko hodín bez prehry, neprekročím ani hranicu 10 000! Vďaka tomu je prekonanie môjho vysokého skóre nereálne, takže už naozaj nemá zmysel hrať. Veľmi sklamaná a vymazaná aplikácia.
Je to naozaj dobrá hra na to, aby ste dobre premýšľali a áno
Veľmi oddychová hra. Skvelé na vyplnenie času.
Hranie hier sa náhodne mení, umožní vám to dostať sa tak ďaleko, než vás vyradí z pozerania reklamy a začnete odznova.
Príliš veľa reklamy. A po dlhom čase som to nehral, keď som to dnes otvoril, hra už nie je o Dropdome, ale je to len logická hra. Veľmi sklamaný.
Hru si naozaj užívam, ale doplnky ju ničia. Určite by som minul pár dolárov, aby som sa zbavil prídavkov, ale nevidím na to žiadnu možnosť.
ok existujú lepšie takéto hry
:-D :-)
Je to zábava Páči sa mi pridaná funkcia hádanky
Ak by som mohol, ohodnotil by som to 0 hviezdičkami. Hádanky sú vo všeobecnosti také zábavné, ale prečo vývojári pridali skladačky ako funkciu? Sú až bolestivo ľahké a detinské a úplne mi uberajú z radosti zo skutočne zábavnej časti hry. Nehovoriac o probléme tejto aplikácie s presýtenosťou reklám. Takže mi trvá večnosť, kým sa dostanem k zábavnej hre medzi hlúpymi hádankami, s ktorými som nútený súťažiť, a množstvom reklám, jednoducho to nestojí za to!
Dropdom - Jewel Blast Tankenötter cpx
Milujem hru. Bolo by skvelé, keby mal rôzne úrovne, ktoré by poskytovali dodatočnú zložitosť.
Zábava s regulovanými reklamami
Frustrujúce od aktualizácie. Súčasťou dropdomu je zrazu veľmi nereagujúca skladačka. Prečo?
Skvelá logická hra. Návykové a dobré na rozvoj rozpoznávania vzorov. Len si želajte, aby to nemalo toľko reklám, aj keď z väčšiny z nich môžete x hneď alebo za 5 sekúnd, čo je príliš dlho a láme hráčsky tranz.
Veľmi sklamaný z poslednej aktualizácie. Kedysi som túto hru miloval a hral stále, ale po poslednej aktualizácii je to nemožné. Začína s jedným a dvoma kusmi a po chvíli už len 3 a 4s
Navrhnuté tak, aby sa nedalo dokončiť (1 štvorec bloku), takže musíte sledovať všetky bláznovstvá, aby ste to mohli skúsiť znova? Stratila som s tým trpezlivosť, tak vymazávam.
Reklamy dlhšie ako celá hra a nemožnosť zapnúť tichý režim. I keď hra má zvuky vypnuté, reklamy sa stále zapínajú so zvukom. Odinštal
Dropdom - Jewel Blast እንቆቅልሽ irxy
Potrebujem viac nových hádaniek, ktoré vyťažím
Hra sa mi páčila, ale teraz som na mieste. Predovšetkým predtým, ako pridali hádanky, ktoré používam, aby som mohol ísť ďaleko pred stratou, a teraz sa nemôžem dostať veľmi ďaleko, ale páčilo sa mi pridávanie hádaniek. Teraz som však dokončil všetky hádanky, ako sa zdá, a môžem sa viac vpred. Stále by som hral drop game, ale ako som povedal, zdá sa, že existuje bod, kedy vás hra prinúti prehrať a skúsiť to znova. Nemôžem sa dostať tak ďaleko, ako som zvykol.
Polda 6 Aventura dzy
V skutočnosti to nie je také zlé, ako tvrdia mnohé recenzie. Nie je tu príliš veľa reklám, z ktorých by sa nedalo vyjsť, a hoci sa hra javí ako rýchla, ďalšie bloky pribudnú iba vtedy, keď urobíte pohyb. Potrebujete len trpezlivosť, aby ste našli tie správne pohyby, než aby ste slepo prehadzovali bloky. Napokon, NIKDY neexistuje nemožná úroveň. Vždy existuje spôsob, ako pokračovať, takže zlyhanie nie je spôsobené tým, že by vás hra zle pripravila. (Dostanete aj rady, ak budete sedieť tak dlho) Návykové a zábavné!
Dropdom - انفجار جواهرات معمایی uux
Páči sa mi táto hra, ale niekedy obrazovka bez dôvodu stmavne a musíte reštartovať a potom čakať na reklamu.
Príliš veľa reklám a nemôžete prehrávať hudbu, pretože reklamy ju zastavia. Zakaždým, keď vstúpite do hry alebo prehráte, budú spustené reklamy. Suma je smiešna. Hra je zábavná a návyková, sú to len reklamy.